Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Slimwear heeft ruim assortiment sport beha's vanaf kleine (al vanaf cupmaat A) tot super grote maten en cupmaten zoals cupmaat F,FF,G,GG,H,HH,J,JJ en K. 
Onze sport beha's zijn in de volgende omang maten verkrijgbaar: 65,70,75,80,85,90,95,100,105,110,115,120,125 en 130.
Veel dames met grotere borsten kunnen niet sporten omdat ze geen passende beha kunnen vinden.
In de sport winkels zijn grote maten en cupmaten sport bh's zijn helemaal niet te vinden. Een sport bh met zakjes voor borstprothese ook niet. Slimwear biedt ruim assortiment voor iedere vrouw, ook voor dames met kleine of grote maten en dames die een prothese bh dragen. De prothese moet wel stabiel blijven tijdens sporten zodat je kan genieten van je sport.

Een uurtje tennissen, paard rijden of marathon lopen, daar heeft iedere vrouw recht op.


Het extra gewicht van de zwaardere borsten belast tijdens sporten de spieren in de rug en trekt het gewicht aan de nek.Daarom is het belangrijk om een goed steunende sport bh te dragen. 
De cups van de sport bh’s reduceren de beweging van de borsten met compressie. Hiermee bewegen de borsten niet tijdens sporten en worden tegen de lichaam gedrukt om het gewicht rondom de borstkast (ipv de rug en de nek) te verdelen. Brede rug- en schouderbanden zorgen voor extra support. 

Een goede sportbeha kiezen is niet anders dan een andere bh kiezen. Maar het is niet verstandig om met een andere bh dan een speciaal daarvoor bestemde sportbh te sporten. Waarom heeft u een sportbh nodig? Lees het antwoord hier. 
 Komt u zelf niet uit met de maattabellen vraag dan gratis vrijblijvend bh maat advies
Bezig met laden...

Waarom heb je een sportbh nodig tijdens sporten?
Tijdens sporten bewegen de borsten meer dan normaal. 
Omdat de borsten geen spieren hebben is het noodzakelijk om de borsten te ondersteunen anders kunnen de borsten beschadigd worden (bijvoorbeeld door hangen, vorm verliezen). 
Een goede sportbh zorgt ervoor dat uw borsten op hun plek blijft zodat u kunt focusen op sport prestaties in plaats van steeds op de op en neer bewegende borsten opletten. 
Omdat de juiste maat sportbh voldoende compressie maakt: Draag uw sportbh alleen tijdens sporten. Na sporten kunt u uw sportbh wassen tot de volgende gebruik.
Een goede sportbh is een investering voor een betere lichaam net als de tijd u besteedt aan sporten. Een goede sportbh zorgt ervoor dat u maximaal bereikt tijdens sporten en beveiligd uw borsten tegen blessures. 
Bovendien een mooie sportbh voelt professioneel aan en is ook plezierlijk om te dragen. 
 


| Meer

 
 
 
 
 
Slimwear kan niet functioneren zonder cookies. Door verder te gaan accepteert u analytische en functionel cookies om Slimwear beter te laten werken. Bedankt voor uw begrip.