Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Op zoek naar een panty met iets extra's? Naast sensuele panty's met uitstekende kwaliteit heeft slimwear ook nog figuurcorrigerende panty's, zomerpanty's, winterpanty's ook de hele jaar door. Gemakkelijk bestellen en in 2 werkdagen ontvangen: betaalbaar en mooi.
De meeste panty's zijn vekrijgbaar tot kledingmaat 46. Wil je een grotere panty, kijk dan naar onze pagina voor grote maat panty.
Bezig met laden...

Panty's zijn echter de basis van elke outfit: essentieel en onmisbaar. Naast de klassieke zwarte panty en huidskleur panty zijn er nog veel andere  panty's die onderling sterk verschillen in materiaal, kleur, compressie, dikte, het corrigerend effect en het soort naad, etc. Bij Slimwear vind je niet alleen super doorzichtige basis panty's met of zonder teenstuk voor in de zomer maar ook warme, matte panty's, die je benen zelfs op de meest koude winter dagen warm houden. 
Bijvoorbeeld Slimwear heeft ruim assortiment luchtige dunne  pantys voor de zomer - al dan mat en/of met een lichte tan - het ultieme basisstuk gedurende de zomermaanden. Deze zijn heel anders dan de winter panty's die juist stevig, dik en warm zijn.

Op zoek naar een huidskleurige basis panty?
Het kan best lastig zijn om tussen al deze basis panty's in verschillende kleurren verkrijgbaar. Je moet de kleur kiezen die goed aansluit bij de eigen huidskleur.  Of met behulp van een getanned panty in iets donkere kleurtje te gebruiken geeft je de illusie van een bruinere huidskleur. 
Daarom zijn panty's net als make up voor je benen.
 
 | Meer

 
 
 
 
 
Slimwear kan niet functioneren zonder cookies. Door verder te gaan accepteert u analytische en functionel cookies om Slimwear beter te laten werken. Bedankt voor uw begrip.