Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 Het is niet makkelijk om  een lekker zittende slip te vinden in grote maat. Betaalbare slipjes in top kwaliteit in grotere maten tot kledingmaat 60 zijn ook verkrijgbaar bij slimwear.nl.
Onze voorkeur gaat naar comfortabele slips met prettige pasvorm. Ze sluiten zich goed aan je lichaam. Vermijd ruime blubberige slipjes die zich niet goed aansluiten en investeer in een paar goede slips. Dan gaat je bovenkleding er ook mooier uitzien.
Onze slipjes zijn in Europa geproduceerd met aandacht voor het kwaliteit. Daarom zijn ze duurzaam en gaan lang mee.
Let op: Sommige onderbroeken zijn corrigerend en steunen vooral de buik. 
Iedere vrouw heeft eigen voorkeur voor lingerie, dus ook voor slipjes en ondergoed. Daarom wil Slimwear een breed assortiment aanbieden voor dames, ook voor grote maten ondergoed.  Hieronder zie je taille slips, minder hoog gesneden slipjes, bikini slipjes met of zonder kant van allerlei materialen. 
Slimwear heeft ook veel keuze voor corrigerende slipjes in grote maten, van katoen. Hopelijk vind je de juiste slip (de beter aanvoelt dan gewone ondergoed), in de juiste material hieronder. Het is mogelijk om bij elke slip een vraag te sturen aan ons. 
 
Bezig met laden...

Voor een fijn gevoel en mooiere uiterlijk

  1. Draag de juiste maat slip
  2. Draag een slip die goed aansluit (Dus niet de losse onderbroeken zonder enige pasvorm).
  3. Een onderbroek mag niet knellen en snijden
  4. Gebruik slips die gemaakt zijn van hoogwaardige materiaal.
  5.  De beste slip is de ene die vergeet dat je die aan hebt.
 
 | Meer

 
 
 
 
 
Slimwear kan niet functioneren zonder cookies. Door verder te gaan accepteert u analytische en functionel cookies om Slimwear beter te laten werken. Bedankt voor uw begrip.