Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Slimwear heeft ruim assortiment bh's in grote maten vanaf beha maat 95  (grote omvang).
Is uw bh maat kleiner dan 90 maar heeft u een grote cupmaat dan kunt u bekijken bij bh's voor grotere cupmaten.
Het kan zijn dat uw maat uitverkocht is. Dan kunt u een bericht sturen via de contact pagina of u kunt bij elk product een vraag stellen. Dat geldt ook voor de artikelen met 2 weken levertijd. U kunt deze laten komen voordat u werkelijk bestelt, dan is de wachttijd minder.
Wij hebben mooie, betaalbare en vrouwlijke bh's voor je uitgezocht. Er is echter heel veel keuze zoals plunge, balconet, voorgevormd en zachte bh's in grote maten met of zonder beugels, in heel veel kleuren en printjes. Daarom hebben wij de onderstaande indeling zodat je kan vinden wat je zoekt. 

Tip: BH maat advies is een gratis service van slimwear.nl. De kans is dan groter dat je een passende bh vindt met goed advies.
Slimwear verkoopt sinds 2010 betaalbare lingerie voor grote maten. Sinds kort is het assortiment uitgebreid met exclusieve merken.

Sommige bh's zijn niet direct in voorraad. Als je een bepaalde bh wilt laten voorbestellen stuur dan een bericht naar slimwear@slimwear.nl of via de contact pagina.
  
Deze beha wordt dan voor je besteld en gereserveerd zodat je deze kan bestellen wanneer het je uit komt. Als je aankoop niet goed past dan kun je de bestelde bh natuurlijk retourneren en het aankoopbedrag wordt dan terugbetaald.


 


Met-Beugels
Met Beugels
Zonder-Beugels
Zonder Beugels


Bezig met laden...

| Meer

 
 
 
 
 
Slimwear kan niet functioneren zonder cookies. Door verder te gaan accepteert u analytische en functionel cookies om Slimwear beter te laten werken. Bedankt voor uw begrip.